Tem

2023 Liselere Giriş Sınavı sonuçlarına göre okulumuza yerleşmeye hak kazanan öğrencilerimiz belli oldu. Okulumuzu kazanan öğrencilerimizi, öğretmenlerini ve velilerini tebrik ediyor, eğitimde ve kalitede öncü, başarının mimarı, İlimizin ve bölgemizin öncü okulu Karabük Mehmet Vergili Fen Lisesine hoş geldiniz diyoruz.

Değerli öğrenci ve velilerimiz

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı kayıt takvimi ve kılavuzuna aşağıda linkini paylaştığımız okulumuzun resmi internet sayfasından ulaşabilirsiniz.

Sizleri hedef ve ideallerinize ulaştıracak Karabük Mehmet Vergili Fen Lisesine hoş geldiniz diyor, başarılarınızın devamını diliyoruz.

Nis

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı 2. Döneminde 9. sınıflarımızın genel durumlarının değerlendirilmesi amacıyla yarın akşam saat 21. 00'de Zoom uygulaması üzerinden online veli toplantısı yapılacaktır. Okul rehber öğretmenimiz ve sınıf rehber öğretmenlerimizin katılacağı toplantımızda velilerimizin de görüşü alınacaktır. Tüm velilerimizi önemle toplantıya katılmaya davet ediyoruz.