Mrt

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2.DÖNEM 1.SINAVLARA AİT  KONU SORU DAĞILIM TABLOLARI

Bu tablolar okullarda yapılacak ortak sınavlarda hangi kazanımlardan kaç soru sorulacağının belirlenmesi amacıyla hazırlanmıştır. Konu soru dağılım tabloları Ölçme Değerlendirme Merkezinin koordinesinde il ve ilçe zümre başkanları tarafından hazırlanmıştır. Hazırlanma sürecinde il ve ilçe zümre toplantılarında alınan kararlara dikkat edilerek senaryolar oluşturulmuştur.Okullarda her dersin zümre kurulları tarafından okulun ve öğrencilerin durumları gözetilerek kendilerine uygun senaryolar seçilmiştir. Okulda yapılacak 2.Dönem 1.Sınavın soruları ve seçilen senaryoda yer alan kazanımlara aşağıdaki tablodaki ders isimlerine tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Mrt

Şbt

Millî Eğitim Bakanlığınca 21 Nisan 2024 tarihinde gerçekleştirilecek İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı Başvuru ve Uygulama Kılavuzu yayımlandı.  Kılavuzda resmî ve özel ortaokullar, imam hatip ortaokulları ile özel eğitim ortaokullarının 5, 6, 7 ve 8'inci sınıfları ile ortaöğretim kurumlarının hazırlık, 9, 10 ve 11'inci sınıflarında eğitim gören öğrencilere yönelik yapılacak olan bursluluk sınavı ile ilgili usul ve esaslara yer verildi.

Şbt

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı'nın yürütücülüğünde ve Bakanlığımız paydaşlığında düzenlenen TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali, kuruluşundan bu yana yurt içinde ve yurt dışında olmak üzere toplamda 9 defa gerçekleştirilmiştir. 2024 yılında TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali, kamu ve özel sektörün de aralarında bulunduğu 122 kurum/kuruluşla birlikte Adana’da düzenlenecektir.

Konu ile ilgili 46 farklı kategorideki teknoloji yarışmasına; ilkokul, lise, üniversite ve lisansüstü seviyedeki tüm gençler, mezunlar ve profesyoneller katılabilecek olup; detaylı bilgi ile başvuru linkine www.teknofest.org internet sitesinden ulaşılabilmektedir.

TEKNOFEST BAŞVURULARI 20 ŞUBAT 2024 TARİHİNE KADAR YAPILABİLMEKTEDİR.

BAŞVURU İÇİN; https://www.teknofest.org/tr/yarismalar/

Ara

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1.DÖNEM 2.SINAVLARA AİT  KONU SORU DAĞILIM TABLOLARI

Bu tablolar okullarda yapılacak ortak sınavlarda hangi kazanımlardan kaç soru sorulacağının belirlenmesi amacıyla hazırlanmıştır. Konu soru dağılım tabloları Ölçme Değerlendirme Merkezinin koordinesinde il ve ilçe zümre başkanları tarafından hazırlanmıştır. Hazırlanma sürecinde il ve ilçe zümre toplantılarında alınan kararlara dikkat edilerek senaryolar oluşturulmuştur.Okullarda her dersin zümre kurulları tarafından okulun ve öğrencilerin durumları gözetilerek kendilerine uygun senaryolar seçilmiştir. Okulda yapılacak 1.Dönem 2.Sınavın soruları ve seçilen senaryoda yer alan kazanımlara aşağıdaki tablodaki ders isimlerine tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Ara

Ekm

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1.DÖNEM 1.SINAVLARA AİT  KONU SORU DAĞILIM TABLOLARI

Bu tablolar okullarda yapılacak ortak sınavlarda hangi kazanımlardan kaç soru sorulacağının belirlenmesi amacıyla hazırlanmıştır. Konu soru dağılım tabloları Ölçme Değerlendirme Merkezinin koordinesinde il ve ilçe zümre başkanları tarafından hazırlanmıştır. Hazırlanma sürecinde il ve ilçe zümre toplantılarında alınan kararlara dikkat edilerek senaryolar oluşturulmuştur.Okullarda her dersin zümre kurulları tarafından okulun ve öğrencilerin durumları gözetilerek kendilerine uygun senaryolar seçilmiştir. Okulda yapılacak 1.Dönem 1.Sınavın soruları ve seçilen senaryoda yer alan kazanımlara aşağıdaki tablodaki ders isimlerine tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Ekm

Teknofest 2023 İzmir'in sona ermesinin ardından Teknofest 2024 heyecanı okulumuzda başladı.Öğrencilerimizden Adil SEVİM, Halil Mete CENGİZ, Alperen ÇETİNKAYA ve Ömer Kaan ÖZTÜRK tarafından 9.sınıf öğrencilerimize Teknofest bilgilendirme sunumu yapılmıştır. Bu sunum ile 9.sınıf öğrencilerimizin Teknofest yarışmaları hakkında detaylı bilgi almaları sağlanmış ve beyin fırtınaları gerçekleştirilerek projeler hakkında tartışılmıştır. Teknofest 2024'te erkenden çalışmalara başlayarak iyi bir derece elde etme hedefinde olan öğrencilerimize başarılar diler, okulumuz Bilişim Teknolojileri öğretmenlerine Teknofest projelerine göstermiş oldukları ilgi ve yardımlarından dolayı teşekkür ederiz.

Teknofeste katılacak olan tüm öğrencilerimize Teknofest serüvenlerinde başarılar dileriz.

Eyl

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Dyk haftasonu ders programlarımız ve öğrenci listelerimiz aşağıda yayınlanmıştır.

12/A Grubu Kurs Sınıfı 9/A

12/B Grubu Kurs Sınıfı 9/B

11/A Grubu Kurs Sınıfı 9/C

11/B Grubu Kurs Sınıfı 9/D ' dir.

Kurs programları A ve B şubeleri arasında her hafta çapraz değişerek devam edecektir. Programları İnceleyebilirsiniz.

Tüm öğrencilerimize başarılar, öğretmenlerimize kolaylıklar dileriz.

Eyl

2023-2024 Eğitim Yılı Haftaiçi DYK ders programımız ve Öğrenci Listelerimize aşağıdaki bağlantılardan ulaşabilirsiniz. Öğrencilerimize başarılar, öğretmenlerimize kolaylıklar dileriz.

Eyl

2023-2024 Eğitim Yılı Sorumluluk takvimimiz hazırlanmıştır. Öğrencilerimize başarılar, öğretmenlerimize kolaylıklar dileriz.

Öğretmen -Veli Görüşme Saatlerimiz

Eyl

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Ders Programlarımız için bağlantıyı ziyaret edebilirsiniz.

9. Sınıflarımız Seçmeli Dersler için kullanılacak derslik listesi aşağıda yayınlanmıştır.

Tüm öğrencilerimize başarılar, öğretmenlerimize kolaylıklar dileriz.

Eyl

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı için okulumuz pansiyonuna başvuran öğrencilerimiz için yerleştirme sonuçları komisyonumuzca gerçekleştirilmiş olup, yerleştirme listesine aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.