Kurum Adı : Karabük Mehmet Vergili Fen Lisesi
WEB Adresi : http://mehmetvergilifenlisesi.meb.k12.tr
Adres : 100 Yıl Mah. 28 Evler Mevkii

VİZYON
Yaşam boyu sürdüreceği bir beceri olarak öğrenmeyi davranış haline getirebilen, kendi öğrenmesi için çaba harcayan, özgüvenini kazanmış olan, teknolojinin insanlığa hizmet veren bir araç olduğu bilincine sahip, araştırma ve geliştirmeyi hedef haline getiren, özgür düşünceye önem veren, bölgemizde lider, ülkemizdeki teknolojik gelişmelere önderlik edebilecek, kişilikli, ahlaki değerlere sahip girişimci bireyler yetiştiren bir eğitim kurum olmak.

MİSYON
Atatürkçü düşünce sistemini davranış haline getirmiş, akıl ve bilimi temel alan, eleştirel düşünebilen, araştıran, yaratıcı, çağdaş, demokratik lider özelliklerine sahip gençler yetiştirmektir. Bu çerçeveden hareketle biz, öğrencilerimizin öğrenmeyi öğrenen, var olan potansiyellerini kullanarak sınırlarını zorlayabilen, milli ve manevi değerlerine saygılı, hoşgörülü bireyler olarak yetişmelerine yardımcı olmak için varız

Öğretmen Sayısı : 32
Rehber Öğretmen Sayısı :
Öğrenci Sayısı : 453
Öğretim Şekli : Gündüzlü tekli
Ders Başlama ve Bitiş Saati : 8:30 - 16:30
Derslik Sayısı : 16 Atölye-İşlik Sayısı : 0
Fen Laboratuarı Sayısı : 3 BT(Bilgisayar) Sınıfı Sayısı : 1
Resim Sınıfı Sayısı : Müzik Sınıfı Sayısı :
Yabancı Dil : İnternet Bağlantısı : ADSL (2 Mbit)
Hazırlık Sınıfı : 0 Konferans Salonu : 1
Spor Salonu : 0 Yemekhane : 1
Misafirhane : 0 Kütüphane : 1
Kantin : 0 Revir : 0
Lojman Sayısı : 0
Lojman Bilgisi :
Isınma Şekli : Doğalgaz

ULAŞIM BİLGİLERİ
İl ve İlçe Merkezine Uzaklık : 4 km
Ulaşım : Şehir merkezinden 5000 Evler ve 100. Yıl Mahalleleri tarafına giden tüm şehir içi ulaşım araçları.
Servis Bilgisi :
Yerleşim Yeri Bilgisi : 100. yıl mah. 28 Evler mevkiinde bulunan okulumuzun yakınında Karabük´ün iki büyük mahallesi olan 100. yıl ve 5000 Evler Mahalleleri bulunmaktadır. Okulumuzun yakınında üniversite, lise, ortaokul bulunmaktadır.

Kontenjan Bilgileri :

OKULUN SOSYAL VE KÜLTÜREL ETKİNLİKLERİ