KARABÜK / MERKEZ - Karabük Mehmet Vergili Fen Lisesi

ORTAK YAZILI SINAVLARA İLİŞKİN KONU SORU DAĞILIM TABLOLARI

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1.DÖNEM 2.SINAVLARA AİT  KONU SORU DAĞILIM TABLOLARI

Bu tablolar okullarda yapılacak ortak sınavlarda hangi kazanımlardan kaç soru sorulacağının belirlenmesi amacıyla hazırlanmıştır. Konu soru dağılım tabloları Ölçme Değerlendirme Merkezinin koordinesinde il ve ilçe zümre başkanları tarafından hazırlanmıştır. Hazırlanma sürecinde il ve ilçe zümre toplantılarında alınan kararlara dikkat edilerek senaryolar oluşturulmuştur.Okullarda her dersin zümre kurulları tarafından okulun ve öğrencilerin durumları gözetilerek kendilerine uygun senaryolar seçilmiştir. Okulda yapılacak 1.Dönem 2.Sınavın soruları ve seçilen senaryoda yer alan kazanımlara aşağıdaki tablodaki ders isimlerine tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Yayın: 18.12.2023 - Güncelleme: 25.12.2023 12:10 - Görüntülenme: 2945