Başarının Mimarı Karabük Mehmet Vergili Fen Lisesi

⭐TEBRİKLER GENÇLER, ⭐

TEBRİKLER KARABÜK MEHMET VERGİLİ FEN LİSESİ

39 MÜHENDİSLİK, 26 TIP FAKÜLTESİ, 4  DİŞ HEKİMLİĞİ, 4 ECZACILIK 4 HUKUK, 4 VETERİNERLİK, 3 PSİKOLOJİ, 2 FİZYOTERAPİ, 2 ÖĞRETMENLİK, 1 DİLBİLİMİ, 1 AKTÜERYA olmak üzere 2022 YKS'de 89 programa yerleşerek hepimizi gururlandıran öğrencilerimizi, onların bu başarı yolunda en büyük destekçileri ve yol arkadaşları olan öğretmenlerimizi, velilerimizi, okul yöneticilerimizi, okul personelimizi, okul aile birliğimizi, İl Milli Eğitim müdürlüğümüzü ve tüm emeği geçenleri  eğitimde ve kalitede öncü başarının adresi Karabük Mehmet Vergili Fen Lisesi  ailesi olarak  tebrik ve teşekkür ediyor,  başarılarının devamını diliyoruz. Geleceğin doktoru, mühendisi, diş hekimi, eczacısı, hukukçusu,veterineri, psikoloğu, öğretmeni, fizyoterapisti, bilim insanı ve akademisyeni gençlerimiz ! Yolunuz bahtınız açık olsun. Başarılarınız daim olsun inşallah.

23-08-2022

Yayın: 23.08.2022 - Güncelleme: 23.08.2022 08:52 - Görüntülenme: 893